Vadå Creofant?

Creofant kommer ursprungligen från de grekiska orden för kreativitet och fantasi. Avsikten var att hitta ett namn för en sinnesstämning, ett lustfyllt läge då idéernas musa är god nog att dela med sig.

Kreativitet
Kreativitet kan ta sig många uttryck. Få medier har emellertid varit bättre lämpade att förmedla resultatet av den kliande klåfingrigheten än just Internet.

Se därför denna lilla ankdamm av drömmar och åsikter som en tripp in i någon annans sovrum - eller kanske ännu hellre en resa in under någons matta. Lyft på mattkanten och gläds åt alla undansopade förhoppningar och tillfällen som är sparade därunder.

Men varför och för vem?
Att bygga drömmar är möjligen en strikt personlig sak. Vem intresserar sig för någon annans egocentrering? Troligen inte så många, men vad gör det? Egentligen? I mångt och mycket är jorden begreppsmässigt säkert lika platt idag som för tusen år sedan, människan är skapelsens mening och varje person den yttersta avsikten med sin egen tillvaro.

I korthet kan jag nöja med mig att konstatera det och hälsa er alla välkomna in i mina mardrömmar, sanningar och livslögner. Välkommen in i mitt liv!

/Jonas